محتوای این مقاله
متون چینی که قدمت چندین قرن قبل از میلاد دارند، از نوشیدنی ساخته شده از گیاهان تلخ، احتمالاً چای، یاد می کنند که منحصراً برای دربار امپراتوری اختصاص داشت. در قرن دوم پس از چای خارجی میلاد، راهبان بودایی خواص محرک چای را چای خارجی کشف کردند و به کشت و توسعه آن کمک کردند. پس از چندین قرن، چای به یک نوشیدنی محبوب تبدیل شد و به طور گسترده توزیع شد.
سپس بازرگانان کشورهای دیگر سعی کردند محصول دیگری پیدا کنند، در این مورد تریاک، تا به چین بفروشند تا نقره ای را که باید برای چای و سایر چای خارجی کالاها می پرداختند، بازیابی کنند. تلاشهای بعدی دولت چین برای محدود کردن تجارت تریاک منجر به جنگ شد. گفته می شود که اولین سابقه چای به خط غربی تر در بیانیه مسافر عرب است که پس از سال 879 منابع اصلی درآمد در کانتون نمک و عوارض چای بوده است.
در آن زمان، مردم از دمنده های فلزی برای دم کردن آبجو استفاده می کردند. بنابراین وقتی تاجر کیسهها را فرستاد، مشتریان سالیوان تصور کردند کیسهها قرار است در آب جوش گذاشته شوند. بنابراین به جای برداشتن برگ های چای، کیسه های ابریشم پر از چای را داخل آب می گذارند. مشتریان این را راحت میدانستند و اینکه چای کیسهای لزوماً بر طعم چای تأثیر نمیگذارد.
چه کسی چای را اختراع کرد؟
کیسه های چای ابریشمی را پر کرد و این نمونه ها را فرستاد. دلیل آن این بود که توماس به دنبال راهی ارزانتر و راحتتر برای ارسال نمونههای کوچک چای خوب برای مشتریانش بود. اسپند در آن زمان رایج بود، اما سنگین بود و بر هزینه های حمل و نقل می افزود. آنها همچنین در درخواست ثبت اختراع خود بیان می کنند که چای خارجی دم کردن مقادیر زیادی برگ چای اغلب منجر به کهنه شدن برگ ها می شود.
چای
دو گونه اصلی مورد استفاده قرار می گیرد، گیاه کوچک برگ چینی (C. هیبریدهای این دو رقم نیز کشت می شود. برگ ها را می توان تخمیر کرد چای خارجی یا تخمیر نکرد. در حالی که جنگ علیه چین یکی از تاکتیک های بریتانیا بود، از هند نیز برای کشت چای استفاده کرد. پس از اینکه گیاهان چای به خارج از چین قاچاق شدند، مزارع در مناطقی مانند دارجلینگ، آسام و سیلان ایجاد شد. در تلاش برای دور زدن وابستگی خود به چای چینی، شرکت هند شرقی، گیاه شناس اسکاتلندی رابرت فورچون را به چین فرستاد تا گیاهان چای چینی را خریداری و صادر کند و سپس به هند منتقل شد. به استثنای چند گیاهی که در باغ های هندی به خوبی زنده مانده بودند، اکثر گیاهان چای چینی فورچون که در استان های شمال غربی هند معرفی شدند مردند. با این حال، فناوری و دانشی که از چین آورده شد، نقش مهمی در شکوفایی بعدی صنعت چای هند در آسام و سریلانکا ایفا کرد.
خرید چای خارجی
اکثر مردم فکر می کنند که انگلیسی ها یا هندی ها اولین کسانی بودند که چای را با شیر نوشیدند. از این گذشته، چای صادر شده از چین به خارج از کشور بهترین کیفیت را ندارد. اما تبتی ها اولین کسانی بودند که چای شیر را اختراع کردند. برگ ها را در یک دیگ بزرگ با کره ی گاو که از شیر گاومیش تهیه می شود می جوشانند. امروزه اغلب از شیر گاو استفاده می شود زیرا ارزان تر است. چگونه یک گیاه منحصر به فرد از چین باستان به ماده اصلی دومین نوشیدنی پرمصرف به نام “چای” تبدیل شد؟ تاریخچه چای واقعاً جذاب است.
و چای سفید که از برگ های چای هنوز نارس پوشیده شده از خزه نقره ای کرکی تهیه می چای خارجی شود، بسیار محبوب شده است. در قرن ها پس از انتشار کار یو، محبوبیت چای به سرعت در سراسر چین گسترش یافت. نوشیدن چای دیگر فقط موضوع مناسبی برای کتاب و شعر نیست.
چه کسی چای شیر را اختراع کرد؟
تاریخچه چای مملو از استادان چای و کشاورزان چای است که راه را برای چیزی که امروزه دومین نوشیدنی پرمصرف در جهان است هموار کردند. این یکی از محبوبترین نوشیدنیهای جهان است که در میلیونها آشپزخانه در سرتاسر جهان یک عنصر اصلی است و هر روز میلیاردها فنجان از آن نوشیده میشود. اما آیا میدانستید که چای هزاران سال است که به مردم خاصیت طراوت بخشیده است؟ بیایید شما را به سفری کوتاه در تاریخ نوشیدنی مورد علاقه جهان ببریم. «از قضا، این بریتانیایی ها بودند که نوشیدن چای را در ابتدا در میان سرخپوستان انگلیسی به هند معرفی کردند…
چه کسی چای حباب دار را اختراع کرد؟
یک بانوی نجیب کلید فنجان چای یا قوری قابل قفل کردنش را نگه می دارد که با هوشمندی چای خود را در معرض دید مهمانانش مخلوط می کند و آنها را از کیفیت چای خود مطمئن می کند. علاوه بر این، در نیمه دوم قرن نوزدهم، رسم جدیدی ظاهر شد. سنت چای بعد از ظهر که در بریتانیای کبیر سرچشمه گرفت، در سراسر اروپا گسترش یافت و قهوه خانه ها در تمام شهرهای بزرگ افتتاح شد. این ها مکان هایی بودند که زنان می توانستند کاملا آزادانه از آنها بازدید کنند، برخلاف قهوه خانه ها که نامناسب تلقی می شدند. شورش معروف به مهمانی چای بوستون ترجیحات نوشیدن قهوه آمریکایی را برای همیشه تغییر خواهد داد. با وجود این تضادها، قهوه خانه ها به زودی به مراکز چای خارجی فعالیت اجتماعی و ارتباطات در شهرهای بزرگ انگلستان، چای خارجی اتریش، فرانسه، آلمان و هلند چای خارجی تبدیل شدند.
“مروارید” در این فنجان بلند چای شیر مروارید از شکر قهوه ای ساخته شده است
کتری را با مقداری آب جوش گرم کنید و دور قابلمه بپیچید و دور بیندازید. لاپسانگ سوچونگ شاید معروف ترین چای چینی باشد که بهترین آن از تپه های شمال فوجیان است. ایلین لیم یک نویسنده مشهور غذای بریتانیایی، سرآشپز آموزش دیده کلاسیک، مربی و نویسنده با بیش از 25 سال تجربه در نوشتن در مورد غذا و آشپزی بریتانیایی است. استفاده از این سایت به منزله پذیرش شرایط استفاده و سیاست حفظ حریم خصوصی و عدم فروش اطلاعات شخصی من است. شورای چای بریتانیا بایگانی شده از نسخه اصلی در 30 ژوئیه 2009. ایرانیان یکی از بالاترین سرانه مصرف چای در جهان را دارند و شیخان منظره ای آشنا در خیابان های ایران است.
منبع: خرید انواع چای خارجی اصل درجه یک [بهترین قیمت]
http://ehsanmarket.shop/product-category/foreign-tea/